Skip to main content

Vill du locka med din organisation för att delta i Upptäck ditt kunnande -veckan?

Meddelande
14.4.2023
Osaaminen näkyviin, Reveal Your Skills, Upptäck ditt kunnande

#UpptäckDittKunnande -veckan är här igen, mellan den 2 och den 8 oktober 2023! 

Att registrera sig för deltagande i veckan är ett sätt för organisationen att ge uttryck för hur viktigt det är att uppvisa sitt kunnande. Läs mer om hur du kan locka din organisation med och delta i Upptäck ditt kunnande -kampanjveckan!

Vill du locka din organisation med och delta i Upptäck ditt kunnande -veckan?

#UpptäckDittKunnande -veckan är här igen, mellan den 2 och den 8 oktober 2023! Anmäl dig och delta i festveckan som firar kunnande och stötta finländare att upptäcka och uppvisa sitt kunnande.

Vad handlar det om?

  • Vi sammankallar olika slags aktörer att bygga och fira Upptäck ditt kunnande -veckan med oss från den 2 oktober till den 8 oktober 2023.
  • Syftet med Upptäck ditt kunnande -veckan är att hjälpa människor och gemenskaper att upptäcka och uppvisa sitt kunnande, samt lyfta upp samtalsämnet för allmän diskussion.
  • Skols agerar som sammankallande för kampanjveckan, men veckan förverkligas tillsammans!
  • Alla gemenskaper, företag, organisationer, institut, läroanstalter, nätverk och personer som är intresserade av ämnet är välkomna att delta i veckan.


Att registrera sig för deltagande i veckan är ett sätt för organisationen att ge uttryck för hur viktigt det är att uppvisa sitt kunnande. Vill du locka med din organisation för att delta i Upptäck ditt kunnande -veckan?

 Gör så här:

  • Diskutera om deltagandet på din arbetsplats (med ledningen, personaltjänsterna och kommunikationsansvariga).
  • Bekanta dig med Upptäck ditt kunnande -webbsidan och i synnerhet med Våra viktigaste budskap -sidan.
  • Kom upp med ett lämpligt sätt för er att delta och anmäl er för att vara med i festveckan som firar kunnande! Anmälan binder er inte till något, men håller er uppdaterade gällande kampanjens framsteg och ger er tillgång till färdiga kommunikationsmaterial som ni kan använda som stöd för er egen informering.
  • Bekanta dig med verktyg för upptäckande av kunnande som är riktade till deltagare. Kanske ni blir inspirerade och ordnar en Dialogpaus-dialog om upptäckande av kunnande för era klienter eller intressentgrupper!
  • Tips ges också i informationsmöten och på sociala medier, så anmäl dig till våra möten och följ våra kanaler på Facebook, Twitter och Instagram. Hashtaggen på sociala medier är #UpptäckDittKunnande.

Deltagande i veckan är kostnadsfritt.

Människor slår ut i blom när de får hålla på med saker som de är bra på. Låt oss upptäcka mångsidigt kunnande och ge det en chans!

Anmäla din organisation, gemenskap, arbetsenhet eller hobbyklubb
Följ våra kanaler på Facebook, Twitter och Instagram.

Läs mer:

Kysy lisätietoja:

Arola, Milma
projektchef
(underrepresenterade grupper)