Hyppää sisältöön
Suurennuslasi asiakirjojen päällä.

Jotpan myöntämät valtionavustukset eri avustuskokonaisuuksille

Myönnetyt valtionavustukset lukuina

Tällä sivulla voit tarkastella myöntämiämme valtionavustuksia esimerkiksi avustuskokonaisuuksittain tai koulutuksenjärjestäjätyypeittäin. Lisäksi voit tutkia myönnetyn rahoituksen osuutta suhteessa haettuun rahoitukseen ja eri vuosien tilastoja.

Alla oleva myönnettyjen valtionavustusten seurannan koontinäkymä on toteutettu Power BI -työkalulla ja voit valita näkymän vasemmasta reunasta haluamiasi suodatusperusteita. Voit tarkastella myönnettyjä valtionavustuksia seuraavilla suodatusperusteilla:

  • Painopiste -kohdasta voit tarkastella valtionavustuksia painopistealueittain.
  • Vuosi -kohdasta voit valita, minkä vuoden myönnettyjä avustuksia haluat tarkastella.
  • Koulutuksen järjestäjä -kohdasta voit valita tietyn koulutuksen järjestäjän nimen ja tarkastella, mitä rahoitusta koulutuksen järjestäjälle on myönnetty, ja kuinka paljon.
  • Yhteishanke -kohdasta voit valita, haluatko tarkastella yhteishankkeita vai et. Huomioi, että yhteishankkeiden osalta näkyviin tulee vain hankkeen päähakija, jolle avustus myönnetään ja joka hallinnoi ja allokoi avustusta osahakijoille. 
  • Myönnetty rahoitus -kohdasta näet myös, mihin on, ja mihin ei ole myönnetty rahoitusta. 
  • RRF -rahoituskohdasta voit valita, haluatko tarkastella, mitkä avustushaut on rahoitettu EU:n elpymisvälineellä (Next Generation EU).

Huomioithan, että uusimpien tietojen näkymisessä sivustolla on pieni viive, joten kaikkein uusimmat päätökset eivät näy sivulla heti. 

Tutustu menneiden valtionavustusten teemoihin tarkemmin

Ota yhteyttä

Mähönen, Mikko
erityisasiantuntija
(osaamispalveluiden rahoitus, valtionavustukset, hankinnat)
Paavola, Krista
erityisasiantuntija
(osaamispalveluiden rahoitus, valtionavustukset, hankinnat)