Hyppää sisältöön

Ossi-työkalu

Ossi-työkalu

Pelikortit ja virtuaalivalmentaja auttavat huomaamaan omaa osaamista ja tunnistamaan sen, että monet arjessa käyttämämme taidot ovat oikeasti arvokasta osaamista.

Kenelle? ensisijaisesti keski-ikäisille työntekijöille; sopii hyvin myös muun ikäisille työssäkäyville

  • Kesto: 15-30 min
  • Ryhmäkoko: yksi
  • Kieliversiot: suomen ja englannin lisäksi myös saksa, italia, espanja ja ranska
  • Työkalun tarjoaa: Työväen Sivistysliitto TSL

Ossi-verkkopalvelu on suunnattu keski-ikäisille. Se tarjoaa pelinomaisen ympäristön helppoon työssä, harrastuksissa ja kodissa kertyvien omien taitojen ja osaamisen tarkasteluun ja koontiin. Palvelu on tarjolla kuudella kielellä.

Kunkin taidon kohdalla omaa osaamista arvioidaan nelitasoisella asteikolla, ja päätteeksi osaamisestaan saa neljään osa-alueeseen jaotellun koosteen. Monenlaisen osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa auttaa virtuaalivalmentaja Anja. Työkalua voi käyttää yksin tai yhdessä vertaistuen kanssa.

Osaamiset on pyritty kuvaamaan siten, että ne liittyvät arkiosaamiseen. Jos osallistuja vastaa usein, ettei osaamista ole, Anja kuvailee osaamista toisella tavalla ja kannustaa miettimään vielä asiaa. Lopuksi voi laatia toimintasuunnitelman oman osaamisen kehittämiseksi.

Löydä vahvuutesi Ossi-verkkopalvelussa Anjan avustamana!

Työkalu auttaa huomaamaan omaa osaamista ja tunnistamaan sen, että monet arjessa käyttämämme taidot ovat oikeasti arvokasta osaamista.

Siirry Ossiin!