Hyppää sisältöön

Koko Suomi kahvittelee osaamisen näkyväksi

Tapahtuma
3.10.2023 08:00 - 3.10.2023 23:00
Kahvikuppi, osaaminen näkyviin -logo ja kahvipapuja

Kahvittelu on luonteva tapa juhlia ja jutustella osaamisesta. Tule mukaan järjestämään omat osaamiskahvisi! 

Oman osaamisen huomaaminen voi olla haastavaa, mutta kahvin ääressä sekin on helpompaa. Osaaminen näkyviin -viikon kunniaksi tiistaina 3. lokakuuta juomme kaikki Osaamiskahvit – liity sinäkin mukaan!

Voit kahvitella osaamisen kunniaksi perhepiirissä kotona, kollegojen kanssa töissä, kaveri- tai harrastusporukan kesken tai osallistua järjestämäämme Osaamiskahvit -tilaisuuteen Helsingissä Ipi Kulmakuppilassa

Omien osaamiskahvien järjestäminen on helppo tapa ottaa osaamisesta puhuminen osaksi arkea. Me tarjoamme osaamisteemaiset harjoitteet kahvipöytäkeskustelua kirvoittamaan! 

Osaamiskahveja järjestäessäsi toimi näin:

  • Ilmoittaudu Osaaminen näkyviin -viikolle (linkki ilmoittautumiseen), jotta saat Osaaminen näkyviin -materiaalit käyttöösi ja pysyt ajan tasalla osaamiskahvien järjestämisestä 
  • Mieti, kenelle tai millaiselle ryhmälle järjestät kahvit: työyhteisölle, harrastusporukalle, opiskelijoille, asiakkaille…
  • Tutustu yllä oleviin harjoitteisiin ja valitse niistä yksi esimerkiksi tulostettavaksi kahvipöytään osaamiskeskustelun tueksi.
  • Kutsu yhteisösi koolle, voit kopioida alta kutsutekstin ja käyttää sitä:

Pian vietetään Osaaminen näkyviin -viikkoa ja sen kunniaksi kutsun teidät kaikki osaamiskahveille tiistaina 3.10. [paikka] klo [aika].

Tule omana itsenäsi - meillä kaikilla on valtavasti osaamista ja Osaaminen näkyviin -viikon tarkoitus on keskittyä huomaamaan ja tekemään näkyväksi olemassa olevia taitojamme. Harjoittelemme tätä tiistaina osaamiskahvien äärellä. 

Tervetuloa!

Lisätietoja antavat: