Hyppää sisältöön

Jotpa on ottanut käyttöön uuden sähköisen opiskelijaraportointijärjestelmän

Tiedote
8.12.2023
Info -merkki seinässä

Otimme tällä viikolla käyttöön uuden sähköisen opiskelijaraportointijärjestelmän, jolla keräämme opiskelijoiden taustatiedot muun muassa palvelukeskuksen rahoittaman koulutuksen tuloksellisuuden ja kohdennuksen seurantaa varten. 

Lähetimme kaikille rahoittamiemme koulutusten yhteyshenkilöille viestin, jossa pyydämme opiskelijoiden taustatietoja kyselylomakkeen kautta. Olemme saaneet lukuisia viestejä ja puheluita aiheeseen liittyen. Pyydämme kärsivällisyyttä, vastaamme kaikille pikimmiten.  

Eilen aamulla toimitettu linkki ei toiminut

Torstaina 7.12.2023 aamusta lähettämässämme viestissä oli valitettavasti rikkinäinen linkki koskien opiskelijoiden saatekirjettä. Linkkiä ei saanut avattua. Toimitimme kaikille yhteishenkilöille saman päivän iltana vielä uuden sähköpostin ja toimivan linkin, jota kautta vastaaminen onnistuu.  Mikäli linkin avaamisessa on tästä huolimatta ongelmia, voit olla yhteydessä osoitteeseen: rahoitus@jotpa.fi.

Tarkistakaa ajantasaiset yhteyshenkilöt

Sähköpostimme lähetetään valtionavustusjärjestelmässä näkyville hankkeen yhteyshenkilöille sekä hankintojen osalta palvelukeskukselle ilmoitetuille yhteyshenkilöille. Tällä hetkellä yhteyshenkilöitä voi olla vain yksi, mutta myöhemmin tähän on tulossa muutos.  

Joidenkin hankkeiden kohdalla viesti on lähtenyt sellaiselle henkilölle, joka ei enää vastaa hankkeesta. Pyydämme kaikkia tarkistamaan valtionavustusjärjestelmästä, että järjestelmään on kirjattu ajantasainen yhteyshenkilö. Tämä pyyntö koskee vain valtionavustusrahoitusta saaneita hankkeita. 

Mikäli yhteyshenkilöiden tiedoissa on virheitä, voit toimittaa ajantasaiset tiedot sähköpostilla osoitteeseen: rahoitus@jotpa.fi. Toimitamme linkit viimeistään 12.12.2023 hankkeiden uusille yhteyshenkilöille.  

 

Vastausaikaa pidennetty

Edellä mainituista haasteita johtuen olemme pidentäneet kyselyn vastausaikaa. Pyydämme teitä toimittamaan linkin opiskelijoille 22.12.2023 mennessä. Kyselyyn vastaaminen kestää muutaman minuutin.

Kyselyn kieliversiot tulossa myöhemmin

Olemme saaneet tiedusteluja siitä, onko kyselyä mahdollista täyttää muilla kielillä. Kysely on tulossa täytettäväksi englanniksi ja ruotsiksi pikimmiten.