Hyppää sisältöön

Täsmäperehdytys osaamisteemaisen Erätauko-keskustelun ohjaamiseen

Tapahtuma
24.8.2023 09:00 - 24.8.2023 11:30
Erätauko-dialogin logo ja auttavat kädet

Vuorovaikutuksella ja muilla ihmisillä on keskeinen rooli oman osaamisen huomaamisessa. Keskustelu toisten ihmisten kanssa on yksi parhaista tavoista oivaltaa uutta omasta osaamisesta. Tätä tarkoitusta palvelee rakentavan ja tasavertaisen keskustelun menetelmä, Erätauko-dialogi.

Järjestämme perehdytystä sinulle, joka haluat itse ohjata osaamisteemaisen Erätauon osana Osaaminen näkyviin -viikkoa 2023. Perehdytyksessä tutustumme tarkemmin Erätauko-menetelmään ja osaamisteemaisen keskustelun fasilitointiin. Perehdytyksen vetää Erätauko-säätiön asiantuntija Efe Evwaraye.

HUOM! Järjestämme elokuussa 2023 kaksi saman sisältöistä perehdytystilaisuutta Erätauko-dialogin järjestämiseen 24.8. sekä 31.8. Voit osallistua kumpaan tahansa. Perehdytykset järjestetään Teamsissa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikä on Erätauko-dialogi?

Osaamiseen huomaamiseen keskittyvän Erätauko-keskustelun tavoitteena on auttaa osallistujaa huomaamaan ja tekemään näkyväksi omaa osaamistaan – kaikkia niitä tietoja, taitoja, vahvuuksia ja asenteita, joissa on hyvä. Tarkoitus on tarkastella omaa osaamista monipuolisesti ja pohtia, mikä auttaa huomaamaan omia taitoja ja vahvuuksia jatkossakin.

Ilmoittaudu mukaan:
Tutustu myös

Lisätietoja antaa: