Hyppää sisältöön

Jotpan opiskelijatarinoita: Sirpa

Kirjoitus
12.7.2024
Sirpa hymyilee ja katsoo kameraan kasvokuvassa. Kuvan vasemmassa reunassa teksti Opiskelijatarinoita. Hyödynnän jatkuvasti Digiosaaja-kurssilta saamiani oppeja.

Jotpan opiskelijatarinoita

Tämä tarina on osa somekampanjaamme, jolla pyrimme tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin. Julkaisemme Jotpa opiskelijatarinat omilla LinkedIn ja Facebook -sivuillamme. Käytämme postauksissa tunnistetta #opiskelijatarinoita.

Sirpan tarina

Sirpa sai Työelämän digiosaaja –koulutuksesta kaivatun päivityksen työelämän digitaitoihin ja eväitä päivittyvän digimaailman seuraamiseen. Sirpa kertoo, että koulutuksen myötä hän innostui myös opiskelemaan enemmän erilaisista digiaiheista, kuten tietoturvasta, verkkosivujen rakentamisesta ja tekijänoikeuksista. 

”Olen päässyt kehittämään koulutuksen oppeja nykyisessä työharjoittelupaikassa. Kurssin myötä ja innoittamana aloin opiskelemaan lisää digimaailman saloista myynnin ja markkinoinnin sektoreilla.” 

Sirpa kokee, että kurssin sisältö oli rakennettu opiskelijan kannalta hyvin. Sisältö oli mielenkiintoinen ja pilkottu selkeisiin, käytännön läheisiin kokonaisuuksiin. 

Sirpa osallistui Helsingin Evankelisen Opiston Säätiö sr:n Työelämän digiosaaja -koulutukseen. Koulutukset on rahoitettu Digitalisaation ja vihreän siirtymän edistäminen -valtionavustuksella. Avustus on toteutettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineen rahoituksella (RRF-rahoitus).