Hyppää sisältöön

Jotpan opiskelijatarinoita: Meri Rajaniemi

Kirjoitus
27.3.2024
Jotpan opiskelijatarinan kuvituskuva, jossa Meri R lennättää Dronea

Jotpan opiskelijatarinoita

Tämä tarina on osa somekampanjaamme, jolla pyrimme tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin. Julkaisemme Jotpa opiskelijatarinat omilla LinkedIn ja Facebook -sivuillamme. Käytämme postauksissa tunnistetta #opiskelijatarinoita.

Merin tarina

Meri Rajaniemen mukaan hän oppi käymissään koulutuksissa paljon uutta vastuullisuudesta, tapahtumamuotoilusta ja tapahtumatuotannon kustannustehokkuudesta. Meri kokee, että koulutukset antoivat erityisen hyvin eväitä tekniikan käyttöön. Hän pääsi tutustumaan esimerkiksi tapahtumien streamaustekniikkaan ja jopa lennättämään dronea.  

Koulutukset tukivat Merin urakehitystä ja hän sai uuden työn viestintäpäällikkönä. Työssään hän toimii juuri tapahtumien sekä vastuullisuusteemojen parissa.

“Nämä koulutukset auttoivat minua suuresti starttaamaan menestyksekkäästi uudessa työpaikassa, sillä vaikka olin ollut alalta sivussa jonkin aikaa, olin nyt varustettu tuoreimmalla tiedolla jota pystyn hyödyntämään päivittäisessä tekemisessä.” 

Meri osallistui Laurea-ammattikorkeakoulun Limelight – Tapahtuma- ja majoitustoimialan tulevaisuuskoulutukseen, joka on osa Koronapandemian lyhyt- ja pitkäaikaisvaikutusten hoito -valtionavustustamme.