Hyppää sisältöön

Jotpan opiskelijatarinoita: Marika Meri

Kirjoitus
12.12.2023
Kuvituskuva, jossa Marika Meri

Jotpan opiskelijatarinoita

Tämä tarina on osa somekampanjaamme, jolla pyrimme tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin. Julkaisemme Jotpa opiskelijatarinat omilla LinkedIn ja Facebook -sivuillamme. Käytämme postauksissa tunnistetta #opiskelijatarinoita.

Marikan tarina

Kuvittaja, graafikko ja Visual Meri verkkokaupan yrittäjä Marika Meri lähti kehittämää osaamistaan osallistumalla useampaan koulutukseen. Marikan mukaan esimerkiksi Visuaalinen someosaaminen markkinointiviestinnän tarpeisiin, Liikkuva grafiikka ja animointi After Effects –ohjelmalla ja Tekoäly graafisessa suunnittelussa –kokonaisuudet auttoivat päivittämään aiempaa osaamista nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi.

Marikan mukaan “Esimerkiksi tekoälyn ammatillinen hyödyntäminen on ollut täysin uusi asia ja sen oppiminen on varmasti tulevaisuuden kannalta välttämätöntä.”

Samalla Marika kokee, että eri koulutukset tarjosivat uusia eväitä ja oppeja oman yrityksen tehokkaaseen pyörittämiseen ja tarjosivat mahdollisuuden verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa.  

Marika osallistui Keudan järjestämiin Boostia jatkuvaan oppimiseen työuralla -koulutuksiin.  Koulutukset on rahoitettu Työmarkkina-asemaa vahvistava koulutus ylitarjonta- ja rakennemuutosaloille –valtionavustuksellamme.  

Tutustu valtionavustukseen

Lue lisää