Hyppää sisältöön

Jotpan opiskelijatarinoita: Jaana Halin

Kirjoitus
12.6.2024
Jaana Halin hymyilee ja katsoo kameraan kasvokuvassa. Kuvan vasemmassa reunassa teksti Opiskelijatarinoita. Kypsyystasojen arviointi kuuluu työhöni. Sain siihen uusia näkökulmia koulutuksesta.

Jotpan opiskelijatarinoita

Tämä tarina on osa somekampanjaamme, jolla pyrimme tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin. Julkaisemme Jotpa opiskelijatarinat omilla LinkedIn ja Facebook -sivuillamme. Käytämme postauksissa tunnistetta #opiskelijatarinoita.

Jaanan tarina

Jaana Halin neuvoo työssään muun muassa hyvinvointialueita data-/digistrategioiden teossa. Hän kertoo oppineensa koulutuksessa SQL-kielen (Structured Query Language) perusteet ja Power BI Desktopin käytön tietojen visualisoinnissa. Koulutuksessa Jaana on oppinut myös kirjoittamaan hyvin tiivistä tekstiä esseissä, ja hänen analysointitaitonsa ovat kehittyneet entisestään. 

Jaanan mielestä Power Bin käyttö tiedon visualisoinnissa on hyödyllinen taito työelämässä. "Harjoittelen juuri visualisoimaan työhöni liittyviä laajoja tietoaineistoja sen avulla. Kypsyystasomittaukset kuuluvat myös työhöni, joten sain lisätaitoja niiden tekemiseen. " 

Jaana osallistui TIEJOT Tiedolla johtamisen osaajakoulutuksella tuottavuutta työelämään -hankkeen koulutukseen, jonka toteuttavat Karelia Ammattikorkeakoulu Oy, Lapin ammattikorkeakoulu Oy ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy. Koulutus on osa Digitalisaation ja vihreän siirtymän edistäminen -valtionavustustamme, ja se on toteutettu Euroopan unionin elpymis- ja palautumistukivälineen rahoituksella (RRF-rahoitus).