Hyppää sisältöön

Jotpan opiskelijatarinoita: Hanna Leena Luostarinen

Kirjoitus
27.3.2024
Hanna Leena Luostarinen

Jotpan opiskelijatarinoita

Tämä tarina on osa somekampanjaamme, jolla pyrimme tuomaan opiskelijoiden ääntä kuuluviin. Julkaisemme Jotpa opiskelijatarinat omilla LinkedIn ja Facebook -sivuillamme. Käytämme postauksissa tunnistetta #opiskelijatarinoita.

Hanna Leenan tarina

Hanna Leena Luostarinen kertoo oppineensa koulutuksessa uutta tietoa erilaisista materiaaleista ja niiden käsittelystä sekä pakkausarvoketjusta. Hanna Leena pitää tärkeänä erityisesti sitä, että opiskeluryhmä oli monimuotoinen ja ryhmässä nousi esiin erilaisia työskentelytapoja ja mielipiteitä.

Opinnot ovat vaikuttaneet positiivisesti myös Hanna Leenan työskentelyyn ja auttaneet esimerkiksi hahmottamaan työpaikan prosesseja käytännössä.  

“Työhöni opinnot ovat tuoneet varmuutta sekä laajempaa ja uutta näkemystä asioihin. Opinnot ovat auttaneet kirkastamaan omaa osaamistani, päivittämään tietoja tähän päivään ja luomaan pohjaa uudelle kehitykselle ja kehittämiselle myös töissä. “

Hanna Leena osallistui Tampereen ammattikorkeakoulun Pakkausarvoketjun kiertotalousosaaja -koulutukseen, joka on osa Digitalisaation ja vihreän siirtymän edistäminen -valtionavustustamme.  Valtionavustus on toteutettu EU-komission elpymis- ja palautumissuunnitelman mukaisella rahoituksella eli RRF-rahoituksella.