Tiedotteet

Vuoden 2023 toimintasuunnitelman painopisteet on julkaistu

10.2.2023

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus on julkaissut vuoden 2023 toimintasuunnitelman painopisteet (pdf) Julkaisut-sivulla.

Toimintasuunnitelman painopisteet ohjaavat palvelukeskuksen toiminnan tavoitteita ja keskeisiä toimenpiteitä vuodelle 2023 työelämän työvoima- ja osaamistarpeiden suuntaisesti.

Toimintasuunnitelman painopisteissä kuvataan palvelukeskuksen määrärahojen käyttöä, toiminnan lakisääteisten tehtävien vuosittaisia tavoitteita ja muun muassa osaamispalvelujen rahoituksen kohdentamista teemoittain esimerkiksi tietyille toimialoille, kohderyhmille tai tiettyihin osaamistarpeisiin.

Palvelukeskus suunnittelee vuosittaista toimintaansa toimintasuunnitelman painopisteissä kuvattujen tavoitteiden pohjalta. Muun muassa rahoitettavien osaamispalveluiden tarkempia sisältöjä ja aikatauluja valmistellaan painopisteissä päätettyjen teemojen mukaisesti. Osaamispalveluita rahoitetaan valtionavustuksilla ja hankitaan kilpailuttamalla. Haussa olevista valtionavustuksista ja kilpailutettavista hankinnoista tiedotetaan verkkosivujen Rahoitus > Avoimet ja tulevat haut –sivulla.

 

Vuosittaisista toimintasuunnitelman painopisteistä päättää Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden neuvosto. Neuvoston jäsenet edustavat työelämää ja keskeisiä ministeriöitä.

 

Lisätiedot

Yhteydenotot: info@jotpa.fi